Åpningstider

Dersom du har spørsmål om duka, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 227 226 00.

Mandag-torsdag  09.00-15.30
Fredag  09.00-15.00
Lørdag-søndag  Stengt
Kundeservice

Nå også på iPad

Få full glede av din iPad med personlig serviceordning og duka-app.
Hos duka Kundeservice er DU i fokus. Vi er her for deg og passer på at du alltid skal føle deg trygg og sikker.

For informasjon og bestilling ring oss på telefon 227 226 00.

Her finner du duka

duka produktene kan alltid kjøpes via vår hjemmeside eller ved å ringe oss på telefon 227 226 00.

Kartet viser våre forhandlere og fremvisningssteder. Ta gjerne kontakt med en av dem for demonstrasjon av produktene.

Finn forhandler

Våre kunder sier...

"Nå har jeg fått "prøvd ut" det nye nettbrettet mitt; og jeg er så langt veldig godt fornøyd med produktet! Enkel og grei bruksanvisning; egentlig ganske lik den stasjonære PC`n jeg har fra før. Dette er noe som dere kan være stolte av å ha i sortimentet!! (Faren er vel at man blir helt "hekta"...) Kan trygt anbefales til enhver!"

Unni Elise
 

"Pippiglad! Jeg takker for muligheten som nå er gitt meg, med dukaPC. Jeg kan jo simpelheten ikke gjøre feil! Jeg opplever at dette er veldig trygt og en ny verden åpner seg! Det er akkurat som reklamen presenterte,det enkleste av det enkle…"

Aud
 

"Det var lett å komme i gang, og nå er det blitt veldig enkelt å holde kontakt med familie og venner over hele landet. Både med e-post og videotelefon. Og så flott å kunne ringe Kundeservice når jeg lurer på noe, og det gjør jeg fra tid til annen! Tusen takk for at dere er så tålmodige når jeg ringer!"

Helene Aleksandersen
 

"Hei dukaPC. Takker for hyggelig nyttårshilsen, det har vært mange fine oppdagelser med dette vidunderet. Takk igjen, hilsen O P A Larsen"

OPA Larsen
 

"Nå har mine foreldre hatt dukaPC i en måneds tid, og de er allerede i full gang med e-post, Internett og spill. Nå behøver de ikke lenger å ringe oss for å få informasjon som vi må hente fra nettet, for det har de nå lært å gjøre selv!"

Susanne Svendsen
 

"Takk til dukaPC dere ble også redningen for meg. Jeg er svært fornøyd med dukaPC. Det trengs ingen forkunskaper, ingen kurs. Mail blir skrevet, regninger blir betalt osv. det kan ikke bli bedre! Løp og kjøp."

Birgitte
 

"Kan på det varmeste anbefale alle en dukaPC. Min farmor på over 80 år har nå kommet seg på Internett. Alt var gjort så utrolig mye enklere enn vanlig. Alt er ferdig installert, alle oppdateringer tar dukaPC seg av, bruksanvisningen er lettlest og på norsk. Og alt virket umiddelbart når vi prøvde det J Tusen takk for et fantastisk produkt og fantastisk service. Håper virkelig flere tør å prøve dette fantastiske produktet. Alt er mulig bare man tør å prøve, og man er aldri for gammel til å prøve!!!!!"

Elin Knutsen
 

"dukaPC ble redningen for meg! Kan virkelig jeg klare dette? Ja, da er det kanskje håp for selvtilliten her i gården også. Takk, takk og atter takk."

Britt
 

"En ny verden har åpnet seg!"

Unni
 

"Jeg syntes dette er veldig enkelt etter at jeg fikk god informasjon i et møte med dukaPC representanten, og jeg fikk lest bruksanvisningen. Ellers må jeg si at den service som dere yter, og med den tålmodighet dere viser, er der mange som kunne trenge å komme på kurs hos dere. Denne E-posten er for å vise hvor fornøyd jeg er, kona er glad for at jeg har fått noe annet å konsentrere meg for og ikke bare TV-en."

Fritjof
 

"Det finnes ingen enklere måte å komme seg på nettet på."

Elisabeth Horn
 

"Takk for stor tålmodighet på telefonen for å løse mine problemer i startfasen. Jeg har lært masse bare siden i går ettermiddag da trådløst internett og ruter ble oppkoblet."

Jan Erik
 

"Vil bare si at jeg er fornøyd med maskinen. Prøver meg på det meste og klarer å få det til. Har mye å lære men øvelse gjør mester."

Jorunn
 

"Hei. Takk for hjelpen foreløpig. Har fått min aller aller første e-postadresse på mine de 87 år. Ha en god dag."

Arne
 

"Endelig et seriøst alternativ for oss eldre!"

Asbjørn