dukaPC bruker cookies


En cookie er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen. Den gjør det mulig for nettsiden vår å gjenkjenne din datamaskin når du besøker den igjen.

dukaPC bruker cookies


En cookie er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen. Den gjør det mulig for nettsiden vår å gjenkjenne din datamaskin når du besøker den igjen.

Personvern og cookies

En cookie er en liten tekstfil som lagres i din nettleser slik at vi kan gjenkjenne din datamaskin når du senere besøker vår hjemmeside.

Slik bruker duka cookies
Som de fleste andre nettsider etterlater du elektroniske spor bl.a. gjennom cookies, når du bruker Duka’s hjemmeside. Opplysningene er anonyme og inneholder ikke personopplysninger, og vi kan derfor ikke se hvem du er. duka kobler ikke anonyme tekniske opplysninger til spesifikke brukere. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Hva er en cookie?
En cookie er en liten tekstfil som blir lagret i din nettleser og som gjør det mulig at vi kan gjenkjenne din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Filen er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller skadelige programmer. Gjennom cookies registrerer vi opplysninger i anonym form for å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig, effektiv og målrettet. 

Cookies til webstatistikk
Vi bruker cookies til å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, hvilke nettsider våre brukere besøker og når, samt hvilket nettsted brukeren kom fra. Opplysningene bruker vi til å forbedre vår hjemmeside og til å forstå hvordan våre brukere som en samlet gruppe navigerer rundt på vår hjemmeside. Opplysningene blir samlet som generell statistikk og kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.

Som verktøy til nettstatistikk bruker vi Google Analytics. Les mer om hvordan Google bruker cookies i Google Analytics (på engelsk)

Du er alltid velkommen til å ringe til Duka Kundeservice på 227 226 00 dersom du har noen spørsmål om “cookies”. 

 

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger gis aldri til tredjepart, med mindre du selv har gitt samtykke. Vi innsamler ikke personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved registrering, kjøp eller deltagelse i en undersøkelse eller lignende.
Her innsamles opplysninger som navn, adresse, postnummer, e-post, alder, interesser og kjennskap til forskjellige emner.

Personopplysninger brukes til å gjennomføre det kjøp eller den tjeneste, som opplysningene er innhentet i forbindelse med. Opplysningene brukes ut over dette til å få større kjennskap til bruken av vår hjemmeside. Denne bruk kan bl.a. omfatte undersøkelser og analyser, som er rettet mot forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklame som er tilpasset dine interesser.

Kontakt vedr. personopplysninger
Hvis du ønsker adgang til de opplysninger, som er registrert om deg hos DuKan, kan du rette henvendelse på info@dukapc.no eller telefon 227 226 00. Er der registrert feilaktige data, eller har du andre innsigelser, kan du rette henvendelse til samme sted. Du har mulighet for at få innsikt i, hvilken informasjon som er registrert om deg i henhold til Personopplysningsloven.

Beskyttelse av personopplysninger
Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven.

Vi kan dog ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverførsler via internettet. Det betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg tilgang til opplysninger som sendes elektronisk. Du avgir således dine personlige opplysninger på eget ansvar.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres løpende etter at det formål de er blitt innsamlet til avsluttes. Personopplysninger oppbevares maksimum i 12 måneder etter bruk.

Sist oppdatert 18-10-2016

De fleste hjemmesider bruker cookies - og det gjør også vår. Cookies gjør ingen skade, de brukes for å fortelle oss hvordan hjemmesiden blir brukt, så vi kan gi deg best mulig opplevelse når du besøker den. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem. Du aksepterer våre cookies når du klikker OK.