Duka og persondata

 

Personopplysninger betegnes som enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en person. I Dukan AS’s (heretter Duka) næringsliv brukes derfor dine personopplysninger slik at vi kan oppfylle vår avtale med deg. Duka er dataansvarlig for dine opplysninger. Nedenfor er det oppgitt hvilke opplysninger som Duka behandler, samt hvilke rettigheter du som kunde har.

1. Personopplysninger

 

Duka bruker hovedsakelig vanlige personopplysninger, som omfatter;

  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Kundenummer
  • Fødselsdato
  • Bankinformasjon
  • Teamviewer ID

Ytterligere bruker Duka ditt fødselsnummer hvis du vil opprette en betalingsavtale, samt ved leieavtaler til formål for å validere din betalingsevne.

Cookies blir brukt til å lage målrettet markedsføring og føre statistikk. Les mer om Dukas bruk av cookies her; https://www.dukapc.no/cookies/

2. Videresending av dine personopplysninger

 

Som følge av din avtale med Duka videresendes dine personopplysninger til følgende databehandlere, og 3. part;

 

Databehandlere

Formål

Amazon AWS

Back-up server

Visma e-conomic A/S

Økonomistyringsprogram

NHC A/S

Dukas systemadministrator

Trustpilot A/S

Kundeanmeldelse service

 

3. part

Formål

Posten A/S

Forsendelser av pakker

QuickPay ApS

Betaling via hjemmeside

Bisnode A/S

Betalingsevne validering

Avtalegiro

Betalingsavtale

3. Fjerning av personopplysninger

 

Dine opplysninger vil være lagret så lenge de tjener et saklig formål. Opplysninger vil derfor bli slettet når de ikke lenger tjener et formål.

4. Rettigheter som kunde

 

Dataansvarlig

Virksomhetens navn, CVR- nr. og kontaktopplysninger:

Dukan AS

Org.nummer: 997 922 174 MVA

Storgaten 90, 4877 Grimstad

Telefon: 227 226 000

E-post: info@dukapc.no

 

 

Den dataansvarliges representant samt dems kontaktopplysninger:

De dataansvarlige hos Duka 

E-mail: compliance@duka.dk

 

 

Formål

Behandlingens formål:

Kundeadministrasjon, service og support  

 

 

Kategorier av registrerte og kategoriene av personopplysninger

Kategorier av registrerte personer:

Potensielle kunder

Nåværende kunder

Oppsagte kunder

 

Opplysninger som behandles om de registrerte personene:

Opplysninger gjengitt i punkt 1. Personopplysninger.

 

Hjemmel til behandling:

Duka skal bruke opplysningene til at oppfylle avtalen som du har inngått.

Hvis du har deltatt i en konkurranse uten å være kunde hos Duka, har du gitt Duka samtykke til behandling av dine opplysninger. 

 

 

Mottakere av personopplysningene

Kategorier av mottakere som opplysningene er eller vil bli videreformidlet til:

Økonomi- og inkassoselskaper

Tele-selskaper

Telefonsystemselskaper 

Lager- og distributørselskaper 

Data backup selskaper 

 

 

3. part og internasjonale organisasjoner

Opplysninger om overførsel av personalopplysninger til 3. part eller internasjonale organisasjoner:

Amazon AWS (Privacy Shield)

Atlassian (Privacy Shield)

Visma e-conomic A/S (Privacy Shield)

3CX

Trustpilot A/S (Privacy Shield + model clause)  

 

 

Sletting

Tidspunkt for sletting av opplysninger :

Dine opplysninger vil være lagret så lenge de tjener et saklig formål. Opplysninger vil derfor bli slettet når de ikke lenger tjener et formål

 

 

Tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger

Generell beskrivelse av tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger:

 

Alle Dukas nettverk er sikret med kode, dessuten er adgang begrenset til de personer som er tillat adgang. 

Medarbeidere er gitt adgang til opplysninger, som er relevant for vedkommendes stilling. 

Duka anvender antivirus, kryptering, brannmurer og backup i overensstemmelse med bransjeskikk.  

 

 

Innsiktsrett

Du har som kunde altid rett til innsikt, hvor du kan kreve innsikt i de opplysninger som du har gitt. Duka skal således redegjøre for følgende av dine opplysninger;

  • Formål med behandling av personopplysninger.
  • Kategori av personopplysninger.
  • Mottakere av dine personopplysninger.
  • Oppbevaringsperiode.
  • Retten til beriktigelse eller sletting.
  • Retten til å klage.
  • Om det foretas automatiseret behandling av personopplysninger.

 

Beriktigelse

Du har som kunde alltid rett til at få rettet dine opplysninger, såfremt det er en feil i systemet.

 

Dataportabilitet

Du har som kunde rett til at få utlevert dine egne opplyste personopplysninger, eller få dem transmitteret til en annen dataansvarlig

 

Rett til å tilbaketrekke samtykket

Du har alltid rett til å trekke ditt samtykke tilbake. Dette er i tilfeller hvor du har gitt Duka lov til å behandle dine personopplysninger via samtykke. Du kan alltid trekke ditt samtykke tilbake på telefon 227 226 00, eller via compliance@duka.dk.

 

Klage til tilsynsmyndighetene

Du har som kunde alltid rett til å klage til Datatilsynet vedrørende Dukas behandling av personopplysninger. Datatilsynet kan treffes på https://www.datatilsynet.no/, telefon: 22 39 69 00 (Mandag 12 - 15, onsdag og fredag 9 - 11.30), E-mail: postkasse@datatilsynet.no.

De fleste hjemmesider bruker cookies - og det gjør også vår. Cookies gjør ingen skade, de brukes for å fortelle oss hvordan hjemmesiden blir brukt, så vi kan gi deg best mulig opplevelse når du besøker den. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem. Du aksepterer våre cookies når du klikker OK.